Božidar Maljković sa zaposlenima u javnoj upravi

Parallax Leaf - OKS

Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i proslavljeni evropski košarkaški trener , gostovao je na tribini „11og u 11 časova“ održanoj u Nacionalnoj akademiji za javnu upravu. Na taj način predsednik Božidar Maljković sa zaposlenima u javnoj upravi podelio je svoja iskustva i znanje.

 

Predsednik Božidar Maljković na predavanju u Nacionalnoj akademiji za javnu upravu

 

Predsednik OKS Maljković, koji je u više navrata proglašen za najboljeg trenera Jugoslavije i Evrope, u okviru predavanja „Kako (p)ostati uspešan“, podelio je svoje višedecenijsko iskustvo u upravljanju kriznim situacijama, savete za uspešno vođenje i motivaciju tima i anegdote iz svoje bogate karijere. U prisustvu preko 250 zaposlenih u javnoj upravi iz cele Srbije , govorio je i o važnosti formiranja timova od komplemetarnih pojedinaca, prepoznavanju talenata i iskorišćavanju njihovog punog potencijala, i na kraju poručio da je „za uspeh osim talenta neophodan veliki rad“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAPA (@napa.srbija)

 

Događaji koji se održavaju 11og u mesecu u 11 časova u organizaciji Nacionalne akademije za javnu upravu osmišljeni su sa idejom da zaposlenima u javnoj upravi pruže nesvakidašnju priliku da uče od uspešnih i istaknutih pojedinaca, eksperata iz svojih oblasti. Ovoga puta, svoja iskustva je podelio predsednik Olimpijskog komiteta Božidar Maljković.