Staša Gejo

Staša Gejo na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanu

Parallax Leaf - OKS

Evropski šampionati u Minhenu 2022 su koncept multi-sportskog takmičenja koji se održavaju po drugi put. Ovoga puta, sportisti u ukupno devet olimpijskih sportova boriće se za titulu prvaka Evrope, i to u atletici, odbojci na pesku, kajaku, biciklizmu, gimnastici, veslanju, sportskom penjanju, stonom tenisu i triatlonu. U periodu između 11. i 21. avgusta 2022. godine Evropa će dobiti šampione u ovim sportovima.

 

U četvrtak, 11.8. počinju takmičenja na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju. Našu zemlju predstavljaće Staša Gejo. Ona će nastupiti u disciplinama bolder, lead i u kombinaciji (bolder i lead).

 

Staša Gejo
Staša Gejo

 

Staša Gejo će nastupiti 11.avgusta od 13.00 časova u kvalifikacijama discipline lead, polufinale i finale ove discipline na programu je u subotu, 13. avgusta.

 

U petak, 12.8. od 13.00 časova Staša će nastupati u kvalifikacijama u disciplini bolder. Ukoliko bude uspešna u kvalifikacijama, očekuje je nastup u polufinalu i eventualno u finalu u nedelju 14.8.

 

Ukoliko bude uspešna u disciplinama lead i bolder, nastupiće na finalnom takmičenju u kombinaciji (lead i bolder), koje će se održati 17. avgusta.

Za dalji raspored njenog takmičenja možete posetiti stranicu na sledećem linku: LINK