„DDOR Olimpijska staza“ donosi duh Olimpijskih igara u Užice

Parallax Leaf - OKS

U subotu 12. juna sa početkom u 12 časova u Užicu će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Užica. Prva „DDOR Olimpijska staza“ održana je protekle nedelje u Vršcu uz učešće preko 600 takmičara.

 

DDOR Olimpijska staza ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, “DDOR Olimpijska staza” će približiti olimpizam i olimpijske simbole svim učesnicima i poslati jaku poruku podrške svim našim olimpijcima koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

 

Učešćem,  takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka Tokiju. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog timja Srbije – DDOR osiguranju.

 

Druga Olimpijska staza se nalazi u Užicu i biće realizovana 12. juna 2021. godine sa početkom u 12 časova na Trgu Partizana.  Staza se završava ispred zgrade filijale DDOR osiguranja u ulici Vukole Dabića 11, odakle treba opet doći na početnu tačku na Trgu Partizana gde će biti upriličeno proglašenje najuspešnijih.

 

Prijave za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem online prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na linku : https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/, do početka događaja.

 

Obezbeđene su i vredne nagrade u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova.

 

Osobama mlađim od 18 godina za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” će biti potrebna pismena saglasnost roditelja –  staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta zajedno sa prijavom za učešće.