Državni sekretar MOS Milan Savić i rukovodstvo OKS u poseti Mediteranskom selu

Parallax Leaf - OKS

Državni sekretar MOS Milan Savić i rukovodstvo OKS danas su bili u poseti Mediteranskom selu. Srpske sportiste u Mediteranskom selu danas je posetio državni sekretar Ministarstva omladine i sporta, gospodin Milan Savić. On je našim sportistima poželeo sreću na njihovim nastupima na Mediteranskim igrama u Oranu i naglasio im je da veruje u ostvarivanje dobrih sportskih rezultata.

 

Žarko Zečević, Đorđe Višacki, Nataša Janković, Milan Savić i Miloš Jastrebić

 

Gospodin Milan Savić obišao je prostorije Misije Olimpijskog komiteta Srbije, kao i medicinski blok i ostale delove Mediteranskog sela u kojima borave naši sportisti. On je obišao naše sportiste u pratnji otpravnika poslova Ambasade Republike Srbije u Alžiru, gospodina Miloša Jastrebića; prvog potpredsednika OKS, Žarka Zečevića i generalnog sekretara OKS, Đorđa Višackog.

 

Šef Misije Nataša Janković sačekuje goste u Mediteranskom selu

 

Delegaciju je dočekala šefica Misije OKS Nataša Janković koja je goste sprovela i pokazala im uslove u kojima borave, pripremaju se i nastupaju naši sportisti u Alžiru.

 

Milan Savić u razgovoru sa Misijom OKS

 

Prilikom obilaska, gospodin Savić je izjavio: „Sinoć smo prisustvovali sjajnom otvaranju Mediteranskih igara.

Juče sam imao priliku da gledam naše vaterpoliste protiv Slovenije koji su sjajno pobedili, a danas smo pružili podršku našim odbojkašima koji, na žalost, nisu uspeli da ostvare pobedu, ali verujem da će u nekom narednom susretu biti uspešniji. Očekujemo dosta medalja i u ekipnim i u pojedinačnim sportovima.

Danas smo iskoristili priliku da obiđemo naše sportiste u Mediteranskom selu, da vidimo u kakvim uslovima borave dok su u Oranu, u kakvim uslovima rade i prolaze kroz svakodnevnicu. Zadovoljni smo onim što smo videli i još jednom bih naglasio da se nadamo velikom uspehu naših sportista koji ćemo zajedno proslaviti po njihovom povratku.“

 

Delegacija sa sportistima u Selu

 

Državni sekretar i prisutno rukovodstvo Olimpijskog komiteta Srbije juče su pratili nastup naših vaterpolista, nakon čega su dali podršku našim sportistima na ceremoniji otvaranja XIX Mediteranskih igara, a i današnji dan su iskoristili da obiđu veliki broj borilišta na kojima su nastupali naši sportisti.