Aktivacija „Olimpizam je radost!“ održana u BIG šoping centru u Novom Sadu

Parallax Leaf - OKS

Danas je u BIG šoping centru u Novom Sadu, u sklopu saradnje Olimpijskog komiteta Srbije i BIG šoping centara, a u cilju promocije nastupa Tima Srbija na Olimpijskim igrama Pariz 2024, održana aktivacija pod nazivom „Olimpizam je radost!“, namenjena prvenstveno najmlađima.

 

 

U sklopu promocije nastupa Tima Srbija na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu i jačanja podrške za naš tim, a u okviru saradnje koju OKS ima sa BIG šoping centrima, danas je u BIG Fashion šoping centru u Novom Sadu održana aktivacija „Olimpizam je radost!“.

 

 

Posetioci su imali prilike da se oprobaju u olimpijskom kvizu i „lovu na blago“, a organizovane su i radionice za decu, i to, pravljenje olimpijskih medalja od prirodnih materijala i body painting olimpijskim simbolima.

 

 

Svi posetioci imali su i mogućnost da se fotografišu sa raznim olimpijskim rekvizitima i da te fotografije dobiju na poklon. Svaka fotografija je deo mozaika, motiva iz Pariza, a cilj je da se komletira ovaj olimpijski mozaik.

 

 

Srećko, maskota i stalni član Olimpijskog tima Srbije od Olimpijskih igara u Londonu 2012, družio se i fotografisao sa posetiocima.