„DDOR Olimpijska staza“ u Kruševcu

Parallax Leaf - OKS

U subotu, 16. septembra, sa početkom u 12.00 časova, u Kruševcu će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR, uz podršku grada Kruševca.

 

„DDOR Olimpijska staza“ u Kruševcu

 

„DDOR Olimpijska staza“ ima za cilj promociju olimpizma i olimpijskih vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, „DDOR Olimpijska staza“ će svima približiti olimpizam i olimpijske simbole. „DDOR Olimpijska staza“ organizovana je u u Vršcu, Užicu, Pirotu, Kragujevcu, Novom Sadu Požarevcu, Somboru, Rumi, Valjevu, Čačku i Zaječaru i okupila više od 2.500 učesnika i navijača.

 

Učešćem, takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u sportske aktivnosti koje će ih možda jednog dana odvesti i na Olimpijske igre. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog tima Srbije – DDOR osiguranju.

 

Prisutnima na događaju će se obratiti: Marica Perišić, džudistkinja, učesnica Olimpijskih igara Tokio 2020 i osvajačica zlatne medalje na Mediteranskim igrama Oran 2022; predstavnik Grada Kruševca i Vidak Tomić, menadžer poslovnice DDOR osiguranja u Kruševcu.