Dejan Savić novi gost Olimpijskog podkasta

Parallax Leaf - OKS

Emitovana je nova epizoda Olimpijskog podkasta u kojoj je gost bio proslavljeni vaterpolista Dejan Savić, tvorac mnogih uspeha našeg vaterpola, kako u bazenu kao igrač, tako i pored bazena kada je kao selektor uspeo da sa reprezentacijom Srbije „osvoji sve što se osvojiti može“.

 

Dejan Savić se u razgovoru dotakao svojih početaka karijere i putovanja na bazen na Banjici na kojem je počeo da trenira vateprola i otkrio da li više voli „miris hlora ili miris mora“.

 

Nezaobilazne teme bile su naravno brojne medalje koje je osvojio kao igrač i kao selektor, a pogotovo one olimpijske, sa akcentom na još uvek aktuelnu, zlatnu olimpijsku medalju koju je reprezentacija Srbije osvojila na olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

“Olimpijski podkast” je nova forma emisije koju je Olimpijski komitet Srbije pokrenuo zajedno sa dugogodišnjim partnerom, Vojvođanskom bankom. Kroz jednosatne razgovore sa našim olimpijcima koji će nas predstavljati u Tokiju, svi navijači olimpijskog tima Srbije moći će da bolje upoznaju naše sportiste i da dobiju uvid u to kako izgleda priprema za odlazak na OI, kao i samo učešće na njima.

Razgovore sa našim olimpijcima u olimpijskom studiju vodi sportski novinar Miloš Šaranović.

 

Preporučujemo Vam da pogledate sjajno gostovanje  Dejana Savića i uživate u još jednoj olimpijskoj priči koju smo pripremili za Vas: