Dino Rađa u poseti izložbi „Veoma francuski život“ posvećenoj predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije Božidaru Maljkoviću

Parallax Leaf - OKS

Legendarni košarkaš Dino Rađa danas je posetio izložbu „Veoma francuski život“ koja je posvećena proslavljenom košarkaškom treneru i predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije, Božidaru Maljkoviću. 

 

 

U Francuskom institutu u Beogradu priređena je izložba pod nazivom „Veoma francuski život“ posvećena proslavljenom košarkaškom treneru i predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije, Božidaru Maljkoviću. Interesovanje za ovaj događaj je toliko da je kraj Izložbe već više puta pomeran, a kako stoje stvari, to će se desiti još nekoliko puta.

 

Danas su Francuski institut u Beogradu i predsednik OKS Božidar Maljković ugostili člana Kuće slavnih u Springfildu, igrača Jugoplastike i Bostona – legendarnog Dina Rađu.

 

“Kada bih jednog trenera trebao izdvojiti iznad svih, onda je to Božo Maljković” reči su Dina Rađe, čoveka koji je igrao u najvećim evropskim i NBA klubovima i koji je tokom karijere radio sa najvećim trenerskim imenima.

 

 

Stari prijatelji, Boža i Dino su se prisetili saradnje u zvanično najboljem košarkaškom timu Evorpe svih vremena, splitskoj Jugoplastici.

 

Tom času istorije košarkaške igre prisustvovala je i potpredsednica OKS i predsednica Srpskog triatlona, Marija Desivojević Cvetković.

 

 

Domaćini, Stanislas Pjere i Fransoa Gzavije Kovandi iz Francuskog instituta nisu krili zadovoljstvo i ponosno su se slikali sa velikim gostom.