Diplomatsko osoblje Republike Srbije u Republici Sloveniji u poseti našim sportistima u Sportskom selu u Mariboru

Parallax Leaf - OKS

Mlade sportiste Tima Srbija u Sportskom selu u Mariboru danas su posetili savetnik ambasadorke Srbije u Sloveniji, gospodin Goran Marković i konzul, gospodin Milinko Špica. 

 

 

Oni su iskoristili ovu priliku da porazgovaraju sa osvajačem prve medalje za Srbiju na ovom takmičenju, mladim džudistom Markom Jorgićem i da mu čestitaju na ostvarenom uspehu. Takođe, poželeli su sreću i svim ostalim našim sportistima na njihovim nastupima na Evropskom olimpijskom festival mladih u Mariboru i naglasili da veruju u ostvarivanje dobrih sportskih rezultata.

 

 

Savetnik ambasadorke Srbije u Sloveniji, gospodin Goran Marković i konzul, gospodin Milinko Špica obišli su prostorije Misije Olimpijskog komiteta Srbije, kao i medicinski blok i ostale delove Sportskog sela u kojima borave naši sportisti. Oni su obišli naše sportiste u pratnji generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije, gospodina Đorđa Višackog, kao i članova sponzorskog pula OKS.

 

 

Delegaciju je dočekala šefica Misije OKS Sonja Vasić koja je goste sprovela i pokazala im uslove u kojima borave, pripremaju se i nastupaju naši sportisti u Mariboru.

 

 

Savetnik ambasadorke Srbije u Sloveniji, konzul i prisutno rukovodstvo Olimpijskog komiteta Srbije juče su pratili nastup naših odbojkaša i basketaša, a i današnji dan su iskoristili da obiđu veliki broj borilišta na kojima nastupaju naši sportisti.