Održani završni sastanak i konferencija u okviru projekta MLEA

Parallax Leaf - OKS

Završni sastanak i konferencija u okviru projekta MLEA održani su 13. i 14. marta 2023. godine na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Olimpijski komitet Srbije je bio jedan od partnera na projektu, koji je sufinansiran od strane Erasmus+ programa Evropske unije, a vodila ga je Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, sa projektnim partnerima Stiftelsen Stockholm School of Economics Institute for Research, WHU – Otto Beisheim School of Management, Hrvatski olimpijski komitet, Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine, Olimpijski komitet Slovenije i EUSA institut.

 

Održan završni sastanak u okviru projekta MLEA

 

Nakon dve godine rada na analizi ponašanja sportista u kontekstu razvoja preduzetničkog duha, znanja i kompetencija, kao i kreiranja onlajn alata za promociju istih, održana je završna konferencija i sastanak partnera u okviru projekta MLEA (Mikro učenje za sportiste o preduzetništvu). Događaj je održan 13. i 14. marta na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Poznato vam je da Olimpijski komitet Srbije godinama sprovodi program „Karijera posle sporta“ kako bi se sportistima pružila podrška i van sportskog terena.

 

 

U cilju unapređenja te podrške uključili smo se u projekat čiji finalni rezultat treba da bude onlajn edukativni materijal za sticanje neophodnih znanja i veština kako bi se započela i ostvarila preduzetnička karijera.

 

Link za ovaj specifičan kurs će biti uskoro dostupan, a više informacija o projektu MLEA se može naći na linku  https://www.mlea.eu/ a o programu “Karijera posle sporta” na  https://oks.org.rs/karijera-posle-sporta/