Predstavljena olimpijska kolekcija Tima Srbija za Igre u Parizu na modnoj reviji u Olimpijskoj kući

Parallax Leaf - OKS

Večeras je u prelepom ambijentu bašte Olimpijske kuće u Beogradu, u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije Toyota Srbija, održana svečana modna revija na kojoj je predstavljena olimpijska kolekcija Tima Srbija za Igre u Parizu. Srpski olimpijci će na XXXIII letnjim Olimpijskim igrama u Francuskoj nositi opremu brenda PEAK. 

 

 

Specijalni gosti na modnoj pisti bili su predstavnici Olimpijskog tima Srbije koji će sa ponosom nositi ovu kolekciju dok brane boje naše zemlje u Parizu, košarkašice Nevena Jovanović i Saša Čađo, odbojkašice Jovana Stevanović i Bianka Buša, tekvondisti Stefan Takov i Aleksandra Perišić, veslač Martin Mačković, kajakaš Anđelo Džombeta i atletičarka Adriana Vilagoš.

 

Olimpijska kolekcija koju su kreirali Olimpijski komitet Srbije i brend PEAK za naš tim za Pariz je zaista fantastična. Kolekcija je izuzetno pažljivo osmišljena, sa fokusom na udobnost, komfor i dizajn koji istovremeno kombinuje stil i funkcionalnost. Nositi ovu opremu u Parizu će zaista biti privilegija i motivacija za nas da postignemo najbolje rezultate“, rekao je  kajakaš Anđelo Džombeta.

 

Od prvog trenutka kada smo videli kolekciju, bili smo oduševljeni. Osim što je funkcionalna i udobna, ova oprema odražava naš identitet kao tima Srbije. Verujemo da će ona biti još jedan važan element u postizanju uspeha na Olimpijskim igrama u Parizu, da će nam doneti inspiraciju i snagu za dostizanje vrhunskih rezultata i osvajanje medalja“, rekla je odbojkašica Jovana Stevanović.

 

 

Čitava olimpijska kolekcija Tima Srbija bazirana je na nacionalnim simbolima, u skladu sa najnovijim modnim trendovima i inovativnom tehnologijom. Posebno se ističe krst kao simbol koji nosi brojne poruke poput vere, snage, nade, predanosti, pripadnosti i lojalnosti. Dodavanjem boja inspirisanih srpskom nacionalnom zastavom, olimpijska oprema postaje potpuna i odražava pobednički mentalitet srpskog sporta.

 

Kolekcija se sastoji od četiri linije: svečane uniforme za ceremoniju otvaranja, opreme za trening, opreme za slobodno vreme i svečane opreme za dodelu medalja. Kolekcija je upotpunjena velikim brojem dodataka, uključujući kačkete, šešire, kofere, čarape, torbice, sportske torbe i rančeve.