Sinhrono plivanje

Reprezentacija sinhronog plivanja na Evropskom prvenstvu u Rimu

Parallax Leaf - OKS

Na Evropskom prvenstvu u sinhronom plivanju Rimu, našu zemlju će predstavljati sedam takmičara. Naši plivači će se takmičiti u disciplinama: solo free, solo tehnički, duet free i duet tehnički, tim tehnički i miks duet.

 

U muškoj kategoriji  u disciplinama solo slobodni i solo tehnički nastupiće Ivan Martinović, dok će u ženskoj kategoriji u disciplini solo slobodni svoj nastup imati Sofija Džipković, a u disciplini solo tehnički Jelena Kontić.

Nastup Sofije Džipković i Jelene Kontić biće u disciplinama duet tehnički i duet slobodni. U miks duetu naći će se Jelena Kontić i Ivan Martinović, dok će u disciplini tim tehnički nastupiti Jelena Kontić, Sofija Džipković, Milica Đurašinović, Marta Jovanović, Sara Stojanović i Dejana Manojlović.

 

Sinhrono plivanje
Sinhrono plivanje

 

Kvalifikaciona takmičenja u solo disciplinama biće održana u četvrtak, 11. avgusta od 9.30 časova, dok će istog dana od 15.00 časova biti održano timsko takmičenje.

 

Raspored takmičenja za naredne dane možete pogledati na linku:

https://www.roma2022.eu/wp-content/uploads/2022/08/Timing-ARTISTIC-SWIMMING-elite-1.4.pdf

Rezultate takmičenja možete pratiti na linku u produžetku: https://roma2022.microplustimingservices.com/indexRoma2022_web.php?sport=Synchro