Staša Gejo

Staša Gejo na Svetskom kupu u Seulu

Parallax Leaf - OKS

Danas je počeo Svetski kup u sportskom penjanju u Seulu u organizaciji Međunarodne federacije sportskog penjanja (IFSC) . Na ovom takmičenju koje predstavlja sastavni deo međunarodnog kalendara takmičenja, najbolji svetski penjači i penjačice nadmetaće se u disciplinama speed i bolder. Staša Gejo, naša najbolja takmičarka u sportskom penjanju, predstavljaće Srbiju na ovom takmičenju koje se održava u periodu od 28. do 30. aprila 2023. godine.

 

Staša Gejo
Staša Gejo na Svetskom kupu u Seulu

 

Staša Gejo će se sa ostalim takmičarima nadmetati u disciplini bolder. Kvalifikacije u bolderu će biti održane drugog dana takmičenja u subotu, 29. aprila 2023. godine od 09.00h po lokalnom vremenu, tačnije od 02.00 časova po srpskom vremenu. Polufinala i finala u toj disciplini biće održana poslednjeg dana takmičenja. U nedelju od 04.00h možete pratiti polufinalna nadmetanja, dok je finale po programu u ponedeljak od 7.30h po srpskom vremenu.

 

Raspored i rezultate takmičenja možete pronaći na linku u produžetku teksta: https://www.ifsc-climbing.org/index.php/component/ifsc/?view=event&WetId=1292