Toyota predstavila Yaris Cross srpskim olimpijcima

Parallax Leaf - OKS

   Delegacija Olimpijskog komiteta Srbije obišla je izložbeni prostor Toyote na sajmu automobila u Galeriji Beograd i detaljno se upoznala sa potpuno novim SUV modelom Yaris Cross. Delegaciju OKS činili su predsednik Božidar Maljković, generalni sekretar Đorđe Višacki, marketing menadžer Dejan Kozlina i srpski strelci, osvajači medalja u Tokiju, Damir Mikec i Milenko Sebić.

Yaris Cross premijerno je prikazan u Galeriji Beograd, čime je zvanično otpočela prodaja na srpskom tržištu

 

 

Delegacija Olimpijskog komiteta Srbije, na čelu s predsednikom Božidarom Maljkovićem, detaljno se upoznala s novim Yarisom Cross prilikom posete Toyotinom izložbenom prostoru na sajmu automobila u Galeriji Beograd.

 

 

Osvajači medalja u Tokiju, strelci Damir Mikec (srebrna medalja – vazdušni pištolj sa 10 m) i Milenko Sebić (bronzana medalja – malokalibarska puška, trostav 50 m), s velikim interesovanjem razgledali su Toyotin novitet i posebno pohvalili dizajn i komoditet u kabini, dok je činjenica da se Yaris Cross može naručiti i s pogonom na sva četiri točka pozitivno iznenadila sve članove delagacije OKS jer je to zaista veliko osveženje na tržištu SUV/krosovera u B segmentu.

 

Direktor Toyote Srbija, Robert Lukić, zahvalio se srpskim olimpijcima na sjajnim rezultatima i načinu na koji su reprezentovali našu zemlju u Tokiju i iskoristio njihovu posetu da im uruči poklon – trening bezbedne vožnje u centru Nacionalne vozačke akademije (NAVAK), s kojom Toyota tesno sarađuje više od jedne decenije.

 

 

Saradnja Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije Toyota Srbija traje od 2018. godine, a vozila ove japanske kompanije su “Zvanična vozila Olimpijskog tima Srbije“. Toyota je takođe i globalni partner Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK).