Počelo registrovanje za kupovinu ulaznica za Olimpijske igre Pariz 2024!

Parallax Leaf - OKS

Počelo je registrovanje za kupovinu ulaznica za Olimpijske igre Pariz 2024! Juče, 1. decembra 2022. godine, počela je prodaja ulaznica za Olimpijske igre u Parizu 2024, otvaranjem prijava za žreb za prvu fazu prodaje ulaznica. 

 

Olimpijske igre Pariz 2024

 

Olimpijske igre u Parizu održaće se od 26. jula do 11. avgusta 2024. godine. Pariz 2024 dočekuje širom otvorenih vrata i poziva gledaoce iz celog sveta da dođu i slave sa velikim sportistima, otkriju mesta koja oduzimaju dah i da dele jedinstvene emocije. Slogan „Igre širom otvorene“ naglašava viziju Pariza 2024 da otvori Igre za stvaranje novog, impresivnijeg iskustva, ilustrovanog kroz različite aktivnosti i inicijative.

 

Po prvi put, navijači širom sveta dobijaju priliku da kupe karte za Igre sa jedne platforme i po istim pravilima. Prva faza prodaje ulaznica, dostupna samo putem žrebanja, omogućava vam da personalizujete svoje olimpijsko iskustvo. Svako izvučeno lice će moći da kreira svoj paket biranjem tri takmičarske sesije iz programa sportskih događaja i sesija u ponudi, a u zavisnosti od raspoloživosti.

 

Možete se registrovati za izvlačenje u periodu od 1. decembra 2022. do 31. januara 2023. godine (18.00 časova po srednjeevropskom vremenu). Ne može biti jednostavnije:

– Idite na: https://tickets.paris2024.org/;
– Кliknite na: „Prijavi se za izvlačenje“;
– Unesite svoju adresu e-pošte i pratite dalje korake!

 

Ako želite da kažete „Bio sam tamo 2024. godine“, sve što treba da uradite je da se prijavite!