Milica Mandić i Tijana Bogdanović uglas: Spremne smo za Tokio!

Parallax Leaf - OKS

Tekvodistkinje koje su našoj naciji donele mnogo radosti medaljama na Olimpijskim igrama u Londonu i Riju, Milica Mandić i Tijana Bogdanović, trenutno formu održavaju trenirajući u Beogradu. 

Trener naših heroina Dragan Jović pokrenuo je internacionalni kamp na kojem učestvuju sportisti iz nekoliko zemalja, i na treninzima vlada zaista jaka konkurencija. Među učesnicima je i olimpijski tim Brazila, tako da se može reći da nakon nekoliko meseci bez međunarodnih takmičenja naši borci imaju priliku da odmere snage sa potencijalnim protivnicima na takmičenjima internacionalnog karaktera.

Uskoro bi trebali biti poznati i datumi za kvalifikaciona takmičenja za, a o tome ko još od naših sportista ima priliku da se kvalifikuje za olimpijske igre u Tokiju govorio je i trener Jović.

Iskoristili smo priliku i posetili jedan trening kako bi razgovarali sa Milicom Mandić i Tijanom Bogdanović o tome kako teku pripreme za izazove na Olimpijskim igrama, ali i tome koliko je sportistima teško da se spremaju u specifičnim uslovima pandemije Koronavirusa.

Pogledajte video intervjue u nastavku!