Beograd centar tekvondoa zahvaljujući Draganu Joviću

Parallax Leaf - OKS

Teški oblaci neizvesnosti nadvili su se nad tekvondoom kada je nastupila pandemija koronavirusa, pa međunarodna takmičenja u tom sportu ne gledamo već mesecima, od kako je počeo najteži udar virusa. No, to ne sprečava prave sportske radnike da naprave uslove za takmičare iz nekoliko zemalja, kako bi ostali u formi i kako bi svi zajedno sačekali neka bolja vremena.

Trener i osnivač tekvondo kluba “Galeb” Dragan Jović, čovek koji trenira Milicu Mandić i Tijanu Bogdanović i koji nosi deo zasluga za njihovo osvajanje medalja na Olimpijskim igrama u Londonu, odnosno Riju, pokrenuo je internacionalni kamp koji okuplje borce iz nekoliko zemalja.

Ovo je jedinstvena prilika za sportiste da se nakon dugo vremena sastanu i treniraju zajedno kako bi što spremniji dočekali početak kvalifikacionih takmičenja za Olimpijske igre koja su u najavi početkom sledeće godine.

Koliko ovo okupljanje znači sportistima iz celog sveta, kako je Tekvondo kao sport podneo situaciju sa Koronavirusom, ali i mnoge druge stvari saznaćete u našem video intervjuu sa Draganom Jovićem koji vas čeka u nastavku!