Otvorena platforma za prodaju paket aranžmana za Olimpijske igre Pariz 2024!

Parallax Leaf - OKS

Otvorena je platforma za prodaju paket aranžmana za Olimpijske igre Pariz 2024! Organizacioni komitet Olimpijskih igara Pariz 2024 i On Location su predstavili platformu za elektronsku trgovinu koja omogućava široj javnosti da po prvi put pristupi prilagodljivim paket aranžmanima za Olimpijske igre.

 

Olimpijske igre Pariz 2024

 

Navijači širom sveta sada mogu da kupe zvanične paket aranžmane za Olimpijske igre Pariz 2024 po doslednoj globalnoj ceni, uključujući ulaznice za takmičenja i širok spektar dodatnih opcija kao što su hoteli i prevoz, kao i jedinstvena i ekskluzivna iskustva gostoprimstva na mestima takmičenja ili u srcu grada domaćina. Nakon lansiranja novog globalnog hospitality modela Međunarodnog olimpijskog komiteta, ovo je prvi put da su paket aranžmani za Olimpijske igre dostupni preko jednog globalnog provajdera. Ovaj revolucionarni model obezbeđuje bezbedniji i pristupačniji način gledaocima da iskuse Olimpijske igre Pariz 2024.

 

Anne-Sophie Voumard, generalni direktor Olimpijskog televizijskog kanala i marketinških usluga, rekla je: „Naš novi globalni model ugostiteljstva i prodaje ulaznica nudi navijačima i zainteresovanim stranama sigurniji, jednostavniji, pristupačniji i inkluzivniji način da dožive Olimpijske igre. Razvili smo ove ekskluzivne olimpijske paket aranžmane kao deo ovog novog pristupa radeći sa našim kolegama iz Organizacionog komiteta Olimpijskih igara Pariz 2024 i našim zvaničnim i ekskluzivnim provajderom ugostiteljstva, On Location.“

 

Zvanična onlajn platforma, kojom upravlja On Location, nudi zainteresovanima različite paket aranžmane, omogućavajući im da prilagode svoje putovanje odabirom trajanja svog boravka, željenog smeštaja i dodatnih, kulturnih sadržaja. Pored Programa prodaje ulaznica za Pariz 2024, koji je otvoren za registraciju u decembru, „Paris 2024 Hospitality Program” je jedini zvanični i siguran način za kupovinu ulaznica i paket aranžmana za Olimpijske igre koje će se održati sledeće godine.

 

Predsednik Organizacionog komiteta Olimpijskih igara Pariz 2024 Toni Estanguet rekao je: „Oduševljeni smo što smo zajedno sa On Location lansirali prvu globalnu platformu za e-trgovinu koja nudi paket aranžmane za Olimpijske igre i koja će biti dostupna svima. Pariz 2024 biće spektakularna proslava sporta u jednom od najlepših gradova sveta. Proslava koja će otvoriti Igre za više ljudi nego ikada ranije, sa sportovima koji se održavaju u srcu grada, pored izuzetnih znamenitosti kao što su Ajfelova kula i Grand Palais, kao i dugo očekivana ceremonija otvaranja duž reke Sene. Naš koncept „Igre širom otvorene“ ogleda se u novoj inovativnoj platformi, koja nudi paket aranžmane javnosti, omogućavajući gledaocima da svoje iskustvo Olimpijskih igara učine posebnim.”

 

Paket aranžmani za Olimpijske igre Pariz 2024 dizajnirani su tako da pruže vrhunsko iskustvo publici širom sveta. Oni uključuju niz uzbudljivih ugostiteljskih usluga u privatnim ili zajedničkim prostorima, sa različitim nivoima vrhunske usluge, omogućavajući obožavaocima da u potpunosti uživaju u Igrama.

 

Verujemo da bi prisustvovanje Olimpijskim igrama trebalo da bude posebno životno iskustvo i, zajedno sa Organizacionim komitetom Olimpijskih igara Pariz 2024 i MOK-om, radili smo na razvoju nove unapređene i inovativne ponude paket aranžmana koja garantuje ulaznice za prisustvovanje sportu po vašem izboru“, rekao je Pol Kejn, predsednik On Location. „Imamo ponešto za svakoga. Veoma smo uzbuđeni što donosimo nezaboravna iskustva za ljubitelje Olimpijskih igara i njihove najmilije u Grad svetlosti.”

 

Po prvi put, 90 odsto olimpijskih sportova može da se prati zahvaljujući paket aranžmanima, bilo na mestima takmičenja ili u centru grada. Ovi On Location paket aranžmani za Pariz 2024 oslikavaju filozofiju „Igre za sve“ i „Igre širom otvorene“, nudeći raznovrstan spektar cena i usluga koje će zadovoljiti različitu publiku i očekivanja, pomažući da Pariz 2024 postanu jedne od najinkluzivnijih i najpristupačnijih Olimpijskih igara u istoriji.