Sportski forum „Od talenta do šampiona“ u ponedeljak, 11. decembra na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu

Parallax Leaf - OKS

U ponedeljak, 11. decembra 2023. godine od 14.00 časova, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu (Jove Ilića 154, amfiteatar 4, nova zgrada) biće održan I sportski forum „Od talenta do šampiona“ koji organizuje Sportska komisija Olimpijskog komiteta Srbije uz podršku Međunarodnog olimpijskog komiteta.

 

 

Forum će zvanično otvoriti predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, dok će govornici biti prof. dr Vladimir Koprivica, olimpijac i nekadašnji plivač Čaba Silađi, dipl. psiholog Andrija Gerić, kao i predsednica Sportske komisije OKS Milica Đuričić i članovi ovog tela – strelkinja Zorana Arunović, džudista Aleksandar Kukolj i vaterpolista Filip Filipović.

 

Sportska komisija OKS je sportski forum „Od talenta do šampiona“ osmislila sa ciljem edukacije naših najtalentovanijih mladih sportista iz Razvojnog programa OKS, njihovog osnaživanja i davanja glasa sportistima da zastupaju svoja prava i interese. Program ovog foruma uključuje predavanja o prelasku iz juniorske u seniorsku konkurenciju, usklađivanju sporta i obrazovanja, mentalnom zdravlju sportista i psihološkoj pripremi, kao i panel na kojem će naši šampioni, članovi Sportske komisije OKS, razgovarati o mnogim važnim sportskim temama.

 

Detaljnu agendu događaja možete pronaći na linku: https://oks.org.rs/wp-content/uploads/2023/12/Agenda-Sportski-forum.pdf