„DDOR Olimpijska staza“ u subotu u Rumi!

Parallax Leaf - OKS

U subotu, 3. septembra, sa početkom u 12.00 časova u Rumi će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Rume.

 

 

DDOR Olimpijska staza ima za cilj promociju olimpizma i olimpijskih vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, DDOR Olimpijska staza će svima približiti olimpizam i olimpijske simbole. “DDOR Olimpijska staza” organizovana je u 2021. godini u Vršcu, Užicu, Pirotu, Kragujevcu i Novom Sadu uz učešće više od 1500 takmičara, a ove godine počela je proletos u Požarevcu i okupila je oko 400 učesnika i navijača.

 

Učešćem,  takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u sportske aktivnosti koje će ih možda jednog dana odvesti i na Olimpijske igre. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog tima Srbije – DDOR osiguranju.

 

Prisutnima na događaju će se obratiti:  Strahinja Stefanović, kajakaš, učesnik Olimpijskih igara Tokio 2020, osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Segedinu 2019. godine u K1 200m, Stevan Kovačević, predsednik skupštine grada Ruma i Petar Ubavin, direktor filijale DDOR osiguranja u Rumi.

 

Pozivamo Vas da posetite događaj i tako doprinesete promociji olimpijskih vrednosti i promociji Olimpijskog tima Srbije koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu.